Çaykara Şahinkayalılar Derneğimizin Olağan Genel Kurul toplantısı

• Yazının Tarihi: 1 Nisan 2021
  • Bu Yazıyı Sosyal Medyada Paylaş:
  • Googleda Paylaş
  • Twitterda Paylaş
  • Facebookta Paylaş

Değerli üyelerimiz,

Çaykara Şahinkayalılar Derneğimizin Olağan Genel Kurul toplantısı 27 Mart 2021 Cumartesi günü Saat : 11:00’da Dernek Merkezimiz ( Mahmutbey Yolu Özbek Sokak No:2 Dr:2 Kocasinan Bahçelievler / İstanbul ) de, çoğunluk sağlanamaması takdirde de 03.04.2021 Cumartesi günü saat 11:00 da ( Bağcılar Trabzonlular Derneği Merkez Mahallesi 676 Sokak No:14 Bağcılar Belediyesi Şehit Eren Bülbül Parkı Bağcılar ) adresinde yapılacaktı. İl Umumi Hifzissihha Meclisinin 30.03.2021 Tarih ve 25 No’lu Karari ile, Sivil toplum kuruluslari tarafindan, düzenlenecek genel kurul dahil kisilerin bir araya gelmesine neden olan her türlü etkinliklere dair Icisleri Bakanliginin 02.03.2021 tarih ve 3514 sayili Genelgesi dogrultusunda Il Umumi Hifzissihha Meclisince alinan 02.03.2021 tarih ve 14 No’lu karar ile belirlenen usul ve esaslarin süregelen uygulanmasina aynen devam edilmesine karar verilmistir.

İlimizde dernekler belirtilen usul ve esaslara uygun olarak sokaga cikma kisitlamasinin disinda kalan gün ve saatlerde Genel Kurullarini yapabileceklerdir İfadesi sonrası Ertelenen toplantıyı 8 Nisan 2021 Tarihinde Perşembe günü saat:10:00 da aynı adreste ve aynı gündem ile yapılmasına karar verilmiştir.

Olağan genel kurul toplantımızda sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla.

GÜNDEM

1- Açılış Ve Yoklama

2 – Kongre Başkanlık Divan Seçimi

3-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

4-Yönetim Kurulu Başkanının Konuşması

5-Konukların Konuşmaları

6-Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması ve İbrası

7-Denetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması ve İbrası

8-Tüzükte Yapılacak Değişikliklerin Görüşülmesi

9-Yeni Yönetim Kurulu ile Denetim Kurulu Asil ve Yedek Üyelerin Seçimi

10-Dilek ve Temenniler

11-Kapanış

Çaykara Şahinkayalılar Derneği Yönetim Kurulu.

Not: Genel kurulumunda Covid-19 tetbirleri geçerli olup üyelerimiz HES kodu ile içeri alınacaktır.Adres Konumu :https://www.google.com/…/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x0

Anahtar Kelime:

Bir Yorum Yazın